Težnja k zmanjšanju toplogrednih plinov in brezogljičnega planeta na katerem bivamo nas je spodbudila k razmišljanju kako in na kakšen način prispevati pri uresničitvi cilja h kateremu stremi celotni svet.

Svoje znanje na področju strojnih inštalacij, obnovljivih virov energije, zelene energije posamezniki v našem podjetju izpopolnjujejo že več kot 30 let..Z našim delovanjem si prizadevamo ohraniti naš planet čist saj za nami prihajajo generacije, ki si prav tako, kot mi, želijo sobivati zdravo v okolju, kjer bodo živeli. Ohraniti gozdove, morja, reke, gore, zrak, polja, travnike, je naše glavno poslanstvo.

E globe d.o.o.

Perovo 7
1241 Kamnik

TEL: 00386 51 650 296
E-naslov: info@eglobe.si

Davčna številka: 28882300
Matična: 8538522000

Poslanstvo

Prispevati “know how” s svetovanjem in izvedbo posamezniku ali gospodarski družbi, pri njihovih investicijah. Izkoreniniti stare načine ogrevanja v vsakdanjem življenju je naša glavna okupacija oz. glavno poslanstvo. Fosilna goriva naj postanejo preteklost. Naj stare načine ogrevanja nadomestijo toplotne črpalke, solarne elektrarne, vetrna energija, voda, ali geotermalna energija,  vsem zgoraj naštetim načinom ogrevanja smo predani s srcem in razumom, saj nam je ohranitev našega lepega planeta temeljno poslanstvo.

Vizija

Ker razmišljamo globalno in delujemo lokalno je naša vizija postati sinonim, prva izbira, pri investitorjih, ki bodo  izbirali  izvajalca strojnih inštalacij za svoj dom oz. Poslovni objekt.

Zakaj izbrati nas?

01.

Vrhunska oprema

Vgradnja kvalitetnih materialov je odločilnega pomena za popolno zadovoljstvo naših strank. Ponujamo in vgrajujemo izključno visoko kakovostne materiale, ki dosegajo oz. presegajo vse zahtevane norme, ki jih evropske in svetovne, kompetentne institucije narekujejo za posamezne skupine blaga.

02.

Profesionalna ekipa

Posamezniki, ki sestavljamo team E-GLOBE smo mojstri svojega ceha. Nekateri, na področju strojnih inštalacij, gravitirajo že skoraj 40 let. Navkljub mojstrstvu smo učeča se organizacija saj se zavedamo, da so edina stalnica spremembe in vedno nojvejša tehnologija, ki nas sili v konstantno učenje in prilagajanje sodobnim trendom...

03.

Preverjena in najboljša storitev

Naša referenčna lista nakazuje, da je kakovost naših storitev nesporna in zelo kvalitetna. Lahko se pohvalimo z nazivom premium izvajalec. “Zadovoljna stranka” nam je glavno vodilo poslovanja. Zagotavljamo tudi visoko kakovost poprodajnih storitev ( servis, pomoč pri usposabljanju in uvajanju ter rokovanje z novo vgrajenimi napravami).

Vas zanima več?

Kontaktirajte nas, saj vam prisluhnemo in uresničimo
vaše najbolj zahtevne želje!

Vas zanima več?

Kontaktirajte nas, saj vam prisluhnemo in uresničimo
vaše najbolj zahtevne želje!

Podjetje E-GLOBE je bilo ustanovljeno leta 2019 na podlagi smernic, ki jih narekuje trg oz. celotni svet, kar se tiče varstva okolja. Težnja k zmanjšanju toplogrednih plinov in brezogljičnega planeta na katerem bivamo nas je spodbudila k razmišljanju kako in na kakšen način prispevati pri uresničitvi cilja h kateremu stremi celotni svet.